Een bohemian shoot – a bohemian Shoot

  • 7 september 2016

Daar stonden ze dan tot hun knieën in het water. Hun voeten zonken weg in niet meer te definiëren plantendelen. Pia’s ogen werden groter: ‘Ik voelde iets langs mijn benen zwemmen.’ Kiki moest lachen. ‘ Dat is vast een kikker’.

Deze dames zijn meer dan een mooi snoetje. Ze zijn doorzetters en weten wat er nodig is voor een bijzondere foto. Ze kwamen dus ook met veel enthousiasme en opperde al heel snel het idee om het water in te gaan. En dat hebben we dan ook gedaan. Het was een heerlijke shoot in een bohemien thema. Het zonnetje scheen en de omgeving was erg mooi. En dan ook nog twee lieve en mooie dames voor mijn lens, I really love my job. Bedankt lieve Kiki en Pia, dit is weer een mooie herinnering met mooie sprookjesachtige foto’s als bewijs!

Uiteraard heeft Dominique weer de visagie gedaan. De make-up was helemaal aangepast op hun outfits. De bloemenkronen moesten er ook bij passen en die heb ik zelf gemaakt. Wat heb je nodig?

  • Kunstbloemen
  • Tape
  • Lijmpistool

Hoe? Ik heb verschillende kunstbloemen ingekocht. Action en Wibra waren voordelig en hadden ook veel keus. Ik heb 1 steel van 1 kunstbloem gebruikt als haarband. De uiteinde heb ik vastgemaakt met tape. Toen kwam het lijmpistool aan de orde en heb ik de andere bloemen op de haarband geplakt. Binnen 15 minuten was ik klaar met een bloemenkroon die de foto’s echt een sfeer meegeeft. Dus als je zelf eens een keer wat wilt experimenteren met fotografie voor een selfie of voor je kindje, dan is zo’n bloemenkroon echt een aanrader voor een toffe foto. Just try it at home! :). Xx Devereaux