Een nieuw huis – A new home

  • 31 augustus 2016

Het grote nieuws kan eindelijk de wijde wereld ingestuurd worden! We hebben een nieuwe woning! En dat niet alleen, WeDefinitely krijgt een nieuwe werkplek. Het huis heeft namelijk ruimte voor een studio van maar liefst 30 vierkante meter! Nog meer ruimte om creatief te zijn, te fotograferen en heel veel troep te maken : ).

Op het moment zitten we precies tussen de 2 huizen in. Ik slaap bij mijn schoonouders, ik werk op de grond en mijn kleding zit in dozen, waardoor ik nu 2 verschillende kleuren sokken aan heb van enkele dagen oud. Structuur is ver te zoeken en ik loop achter op mijn emails en andere taakjes. Maar that’s life…ik hoop volgende week in mijn hemel witte studio heel gestructureerd aan het werk te zijn. Maar voor nu is het nog even improviseren en met mijn tandenborstel mijn haar kammen. Ook al staat op elke doos wat er in zit, toch staat steeds die ENE doos niet in het huis waar je het nodig hebt. Maar dat is waarschijnlijk een luxeprobleem van 2 huizen hebben. ; )

Onze nieuwe huurwoning verdiende meer smaakaanpassingen dan de vorige. We hebben dan ook de woonkamer geverfd in de kleuren die ik al een aantal keren aan klanten heb geadviseerd, maar die het vervolgens een te grote stap vonden. Begrijpelijk hoor, nu dat ik daar zelf stond om met de kwast met donkere verf was ik ook bang dat dit de eerste stap zou zijn naar ons niet bedoelde vampier interieur. Maar nu dat langzaam alles tot stand komt geloof ik dat het goed komt. We hoeven in ieder geval geen doodskistjes aan te schaffen als vervanging van ons bed en de lidmaatschap van de vampieren club kan weggegooid worden. Het kan ook eigenlijk niet in zo’n lichte woning. De hal is wel 5 meter hoog en heeft een glazen dak die de rest van de woning van licht voorziet. Alle ruimtes zijn om deze hoge hal gebouwd, iets wat mij als interieur architect helemaal blij maakte. Dit is niet de standaard manier van ruimtes verdelen en geeft ook weer andere mogelijkheden met het inrichten. JEEEJ! Wat leuk! Verder maakte de studio mij ook heel blij, wat een licht en oppervlakte. Meer dan mijn hartje kan wensen. We zijn nu druk bezig met inrichten. Voor nu dus nog maar een paar foto’s die ik met mijn Iphone gemaakt heb. Zo zijn jullie ook weer een beetje up to date over wat met mij en WeDef aan de hand is. Volgende week start ons nieuwe leven in een nieuw huis, daar heb ik echt ontzettend zin in! Nu weer verder met werken vanaf mijn kantoorvloer tussen de dozen. Xx Devereaux