Een sprong in het diepe – fotografie en interieur

  • 4 januari 2017

Wanneer je een sprong in het diepe maakt kan dit ook achterstevoren. Waarom achterstevoren? Dan weet je tenminste waar je dankbaar voor bent en zie je wat je al bereikt hebt…2016 was een geweldig jaar en ik ben vol moed en enthousiasme nu aan de eerste dagen van 2017 begonnen. -Geweldig- mag je ook lezen als in spannend, uitdagend en vol adrenaline. Een nieuwe wending in mijn bedrijf was dat WeDef steeds meer met bedrijven is gaan samenwerken om hun verhaal op beeld vast te leggen. Wat een hele enerverende en diverse weekinhoud gaf. De ene dag stond ik voor een lifestyleshoot bij een gezin in pyjama en de dag erna naast mannen in pak. Ik heb in bomen geklommen, op hoge ladders gestaan, ook in poep gestaan(helaas) en op een kantoorstoel gezeten. (een paar foto’s hiervan zie in dit artikel 😉 ) Ik heb vliegende spaghetti ontdoken, achter kindjes aangerend, interieurs uitgegumd en ondernemers gevraagd om te lachen voor de foto. Terwijl ik de sprong in het diepe calculeer met mijn gezicht naar de herinneringen beleef ik alles weer super intens, de wind heeft hard door mijn haren gewaaid.

Ik heb interieuren ontworpen voor winkels en voor particulieren. Badkamers, woonkamers, keukens, showrooms en winkels zijn voorbij gekomen. Beide takken hadden voor WeDef een mooie beloning. Ik ben met mijn fotografie in meerdere bladen en op websites gepubliceerd. En wanneer je door je eigen interieur ontwerp mag lopen is dat een gevoel die je niet kan omschrijven. Voor beide takken geldt dat het geweldig is wanneer andere mensen samen met jou de schoonheid ervaren die je alleereerst in een donkere kamer onder je hersenpan zag. En daar is de afgrond weer waar ik een sprong in ga maken. Nu sta ik met mijn hakken op de rand te balanceren, mijn ogen nog steeds gericht op alle blessings.

Je eigen dromen en visie werkelijkheid zien worden en dat mogen delen met anderen is iets wat ik niet alleen mijzelf toewens maar ook alle lieve volgers, opdrachtgevers en naasten. Ik hoop dat jullie in 2017 durven los te laten wat goed is om beter te worden, maar ook kunnen waarderen wat er al is.  Werk niet te hard, laat het leven je verrassen met een vleugje genade en rust. Want door hard werken bereik je veel, maar door rust en genade ervaar je wat voor een lucky bastard je bent. 2017 gaat daarom het jaar worden dat ik mijn vaste baan loslaat en fulltime ga werken aan WeDef. Niet om harder te werken, maar om met meer tijd en passie te werken aan mijn bedrijf. Ik kijk nog 1 keer dankbaar terug naar wat ik achterlaat en spring achterstevoren het diepe in.  Ik hoop hierdoor nog meer dromen werkelijkheid te zien worden. 2017 zal een geweldig jaar worden. Lees: Een spannend, uitdagend en een jaar vol adrenaline. Xx Devereaux