Gratis portfolio fotoshoot – Free portfolioshoot

  • 3 juni 2016

Heb je de facebook oproep al voorbij zien komen? Ik geef een gratis fotoshoot weg! Super leuk! Ik wil jullie graag hier wat meer over vertellen in dit artikel. Want wat maakt deze shoot anders dan andere shoots en wat zal het resultaat zijn?

Een tijdje terug ben ik begeleid door fotografie coach, ik heb mij weer opnieuw laten inspireren. Ik wil weer een trapje omhoog gaan en mijzelf uitdagen. Mijn brein heeft veel geleerd van de coachingsgesprek en ik ben dagelijks bezig met de besproken onderwerpen. Voor degene die nieuwsgierig zijn wie mijn coach is, een verwijzing naar haar site. Ook werd het duidelijk dat voor de dingen die ik wil doen mijn materiaal uitbreiding en vernieuwing nodig had. Dus een nieuwe camera, accesoires en lens verder (en vergeet niet een paar spanningsbuikpijnen) geef ik ook nog een fotoshoot weg. Ik wil een  omgeving creëren die in mij hoofd al bestaat, zonder compromissen te sluiten. Met mooie modellen in een prachtig stukje natuur. Ik ben constant bezig met het verzamelen van inspiratie online en kan niet wachten dit met mijn nieuwe camera en lens zelf vast te leggen. In dit artikel staan foto’s van andere fotografen waar ik echt helemaal enthousiast van wordt. Deze mensen maken super mooi werk en inspireren mij enorm.

Niet alle gevonden inspiratie foto’s kon ik terug herleiden maar wel deze 3 fantastische fotografen: Mullers Photo, Ciara Richardson en Signe Vilstrup. Natuurlijk zijn er meer fotografen die ik volg. Maar deze foto’s gaven precies weer wat voor een sfeer ik wil pakken in de komende portfolio shoot.

Ik wil een dromerige fotografie neerzetten op een buitenlocatie. Iets wat op je verbeelding inwerkt, vrij en spontaan. De modellen hebben kleding aan die bij deze visie past. Het mag een beetje hippie en bohemian zijn. Bij de gekozen modellen worden opgemaakt door een professionele visagist. Ook ben ik in overleg met bedrijven om samen te werken met de aankleding van de shoot. Een mooie bloemenkroon of leuke vintage meubels zou toch helemaal te gek zijn?! Je kunt jezelf, een leuk koppeltje of vriendinnen nog aanmelden via facebook tot en met volgende week. Dan zal ik een keuze maken. De modellen moeten tussen de 20-35 jaar oud zijn en minstens 3 uren ter beschikking hebben. Ik heb er nu al zin in! Meld je snel aan en like de WeDefinitely pagina op facebook, hopelijk tot snel! Xx Devereaux