Nieuwe collectie tassen – Barbarossa

  • 8 maart 2017

De tas

De tas, is DE uitvinding die naast elektriciteit mag staan qua ranking. Beiden leveren ze energie op. Het scheelt zoveel energie als je spullen kan verplaatsen in 1 keer doordat je een tas hebt. Voor elektriciteit hoef ik denk ik geen voorbeelden te bedenken, dat snappen jullie wel.

Berba

Berba bags and wallets heeft mij eind vorig jaar, via grafisch bureau Studio Kuckuck,  benaderd om voor hen een fashionshoot te doen. Het was voor de nieuwe collectie die een stoere, on the edge uitstraling mag hebben. Samen met Berba heb ik de look en feel vastgelegd, waarna ik de locatie, model en styling mocht regelen. Ontzettend leuk om te doen. Wat is het heerlijk om een wereld in je hoofd werkelijkheid te zien worden!

De Shoot

De locatie was een semi-vervallen boerderij in Maastricht. De eigenaren waren zo vriendelijk om de meest ruige plekjes open te stellen voor de shoot. Grotendeels hebben we buiten gefotografeerd. De modellen hebben het super koud gehad, maar hun professionele blikken wisten dit goed te verbloemen. Ik had allerlei woonaccessoires verzamelend om een huiselijke sfeer weer te geven op de set. De tassen vermaakte zich prima tussen alle spulletjes. Een geslaagde styling dus.

Af en toe moesten we naar binnen vluchten om zo de overlevingskansen van de modellen te verhogen. Na een kopje soep en een broodje vertoonden ze weer menselijke trekjes, dus dat was fijn. Binnen hadden we ook een mooie hoek ontdekt. We hebben daar dan ook enige tijd doorgebracht. Warmte! Na een hele ochtend en middag in de weer te zijn geweest op de set was het zover, de laatste foto was geschoten.

Het over grote deel van deze shoot werd gerund door vrouwen. Gelukkig was ook Berry aanwezig, de eigenaar van Berba. Hij hield de tijd in de gaten. Anders was het 1 grote tassen shopdag geweest. We hadden allemaal onze favoriet en stonden er graag mee te poseren. De detailleringen, de kwastjes, het fijne leer… we waren verliefd. Oh ja, en betaalbaar, dat is ook een belangrijk feitje!

Kopen?

Binnenkort zullen deze tassen in de winkel verkrijgbaar zijn onder de naam Barbarossa. De Berba tassen zijn al te krijgen in winkels zoals de winkelketen  Berden. Wanneer we precies met z’n allen naar winkel kunnen rennen voor Barbarossa moet ik nog horen. Maar zodra ik iets weet zet ik het online! I can’t wait! Xx Devereaux