De plattegrond  van de Tandartsenpraktijk in Brunssum zit uit als een zonnetje. De balie staat centraal en vanuit daar lopen de ruimtes schuin weg. Een super leuk interieurconcept! Helaas was de wachtkamer nog een splinter in het oog door zijn rechte wanden. In het nieuw ontworpen interieur is de wachtkamer nu helemaal kloppend met de rest van het gebouw. De transparantie naar buiten is ook ontzettend verbeterd na de verbouwing. De open vakken in de tussenwand en de glazen deur zorgen voor mooie doorkijkjes. De verlichting in de open vakken geeft sfeer. Het interieur tandartsenpraktijk hoeft echt niet standaard te zijn. En na het ontwerpen van de wachtkamer en de binnenkomst is het wachten ook een stuk minder saai.

“Het interieur concept is zelfs zichtbaar door de diagonale lijn in de vloer. “

Het was ontzettend leuk om aan dit project te werken. Het ontwerpen in schuine lijnen was een uitdaging vanwege de maakbaarheid, maar nu terugkijkend was het het zeker waard om deze uitdaging aan te gaan. De ruimte stroomt nu heel mooi door naar de behandelkamers, ook is buiten het nu veel zichtbaarder dat er een tandartsenpraktijk is.  

Ontwerper Devereaux