WINKEL

Producten gemaakt voor en door mensen. In plaats van een online winkel doen wij het bij WeDefinitely compleet anders. Niet het product maar jij staat bij ons centraal. Er zijn verschillende manieren om bij ons te winkelen. Ben je op zoek naar spullen die net dat beetje extra bieden? Of gewoonweg alleen maar voor jou bestemd zijn?

 

Neem hieronder een kijkje naar onze verschillende winkelmogelijkheden.

LIMITED COLLECTIONS

 

 

Momenteel hebben we 4 verschillende sieraden met een bijzonder verhaal van ontwerpster Devereaux Noma. Kijk bij de producten welk verhaal er achter deze mooie producten schuilt en wie weet zit er wat voor jou bij. Wees er op tijd bij, want voor je het weet is iemand je net voor met het laatste unieke product.

 

Ieder seizoen koppelt WeDefinitely zich met een andere ontwerper die producten maakt passend bij ons merk. Houd deze pagina in de gaten, want de wisselende collecties zijn telkens voor een beperkte tijd verkrijgbaar.

 

PRODUCTEN

HOMESHOP EVENT

 

 

Maak indruk op je familie en vrienden met een WeDefinitely Homeshop Event. Wij regelen alles! Je huiskamer zal getransformeerd worden naar een inspirerende winkel, waarin designspullen voor iedereen tentoongesteld zullen worden. Daarnaast is er ook een mindfullness-programma gekoppeld aan dit event. Zowel jij als de mensen die je uitnodigt zullen naar huis gaan met een goed gevoel en misschien met nog een paar leuke spullen die je zullen herinneren aan deze mooie dag of avond. Interesse naar de mogelijkheden voor bij jou thuis? Vul dan het formulier op onze contactpagina in en wij leggen met plezier uit wat je van een WeDefinitely Homeshop Event kunt verwachten. Tot snel!

 

CONTACT

WORKSHOPS

 

 

Zelf creatief bezig zijn met vrienden of in een groep, dat kan ook! WeDefinitely heeft verschillende soorten wisselende workshops. Van basistips voor fotografie tot een workshop over jouw talent. Kijk snel in onze workshop-agenda en meld je aan voordat je plekje al door iemand anders is in genomen.

 

WORKSHOP AGENDA