WORKSHOPS

WeDefinitely wilt je uitdagen om zelf dingen te gaan doen. Wij geven in de workshops de juiste middelen zodat jij mag genieten van het proces en het resultaat. Er worden geen punten uitgedeeld of in goed en fout gesproken. Genieten en mooie dingen maken is ons doel.

TALENT, JIJ HEBT HET!

Datum: nog onbekend
Tijd:
10:00 tot 16:00
Locatie:
 Leeuwerik 5, Brunssum
Prijs:
€ 95,- dit is incl. lunch

Weet jij wat jouw talent is? Doe jij de dingen waar je echt blij van wordt? Wil je meer met je talenten gaan doen? Weet je niet zo goed waar je moet beginnen of hoe je dat moet aanpakken?Schrijf je dan in voor het event “Talent je hebt het!” en ontdek je talenten en ga er mee aan de slag.
Ga dat doen waar je hart sneller van gaat kloppen, waar je energie van krijgt en wat je zelfvertrouwen geeft.

Er wordt nog een nieuwe datum gepland voor dit event

WORKSHOP, DIY

Datum: 10 mei 
Tijd:
 19:30 tot 21:30
Locatie:
 nog onbekend
Prijs:
€ 17,50- dit is incl. een hapje en een drankje

Het WeDefinitely Magazine staat vol met knutsel/DIY opdrachten. Super leuk om samen met een vriend of vriendin te doen. Je kan zelfs een workshop cadeau geven! Maar natuurlijk kan je ook alleen komen en jezelf de kans geven om nieuwe mensen te leren kennen. Wat ga je/jullie maken? Je krijgt van te voren de keuze uit 3 verschillende DIY’s uit het magazine, welke DIY’s het worden is een verrassing. Op het moment dat je je inschrijft krijg je de keuzemogelijkheden voorgelegd. Wij kopen dan alles in en zorgen ervoor dat je in de workshop meteen aan de slag kan gaan. Verder zorgen we dat er gezelligheid is met een hapje en drankje. Een heus avondje uit! Kom je ook?

Aanmelden kan t/m 1 mei 2016