Pre-wedding shoot

  • 20 januari 2016

Jongen, meisje, motor, liefde. En dan komt trouwen en…mag ik mijn ‘ding’ doen. Ik mag vastleggen wat er nu zo speciaal is; dat juist deze twee mensen een maatje for life in elkaar hebben gevonden. Beiden hebben een medische achtergrond. Ze werken dagelijks aan de frontlinies van leven en dood. Dat klinkt dramatisch, maar dat is ook heel mooi. Deze super-woman en super-man zetten alles op alles om hun medemens in periodes van tegenslagen te helpen. Zij; werkt in het ziekenhuis. En hij; in het leger. Op de vraag: ‘Waarom willen jullie trouwen?’ antwoord Loeky. ‘Wanneer Hans uitgezonden wordt wil ik zijn vrouw zijn, en niet gewoon zijn vriendin.’ Toen kreeg ik een wel een brokje in mijn keel.

Jongen, meisje, motor, liefde. Waarbij de motor symbool staat voor Hans’ en Loeky’s drijfveer: Mensen helpen. Een paar jaren later is; -Jongen- en -meisje- na een periode van verkeringstijd verandert in man en vrouw, en is bij de -liefde-…het woordje ‘trouw’ gevoegd.

Maar even iets luchtigs. Want na al dit diepzinnige gedoe, vrees ik dat jullie een stukje missen in de omschrijving van deze beauties. Want ze zijn ook super relax, hebben humor en genieten met volle teugen van het leven. Ik zei je toch? Super-man en super-vrouw. Ze hebben iets luchtigs over zich heen, ondanks alle serieuze zaken. Dan ben je toch echt een levenskunstenaar! (Als je het mij vraagt.) Luchtig maar krachtig leven. Lachen om de dingen die anders lopen. Lachend terugkijken naar dat ene moment; waarbij hij zich bij de schoonfamilie introduceert op zijn motor en in zijn meest ‘gevaarlijke’ motorkleding. Loeky’s ouders, die bij deze introductie even niet weten wat ze moeten doen met hun dochters nieuwe aanwinst. Later komen pap en mam er natuurlijk achter dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over deze jongeman, en dat zijn doodshoofd-hoofddoekje voor de sier was en geen levensmotto is. Volgende week zal ik jullie de trouwfoto’s laten zien. De bruiloftsreportage is ook super leuk geworden door hun stralende koppies! Maar voor nu mogen jullie al een klein stukje van hun pre-wedding shoot zien. Enjoy! Xx Devereaux