Workshop-Talent je hebt het

  • 16 december 2015
We_Definitely_fotografie_workshop_talent_je_hebt_het_training_coaching_bij_bovendorp_staand-2Er is weer een nieuwtje! In het nieuwe jaar zal ik samen met Linda van Bij Bovendorp een event organiseren! Lees verder voor alle sappige details 😉
We_Definitely_fotografie_workshop_talent_je_hebt_het_training_coaching_bij_bovendorpHet begin…We Definitely begint steeds meer vorm te krijgen, en hierdoor ontstaan er weer nieuwe mogelijkheden en ideeën. Doordat ik samen met ontwerpbureau Roger Plus een website en huisstijl aan het uitdenken ben, wordt de reden achter mijn bedrijf steeds duidelijker. Waarom doe ik dit eigenlijk? En waarom op deze manier? Allereerst, ik denk dat dat wel duidelijk is ;), word ik heel gelukkig van creatief bezig zijn en dingen creëren. Maar de plaksel, schaar en alle computerprogramma’s zouden geen waarde hebben als creatief bezig zijn mijn enige drijfveer was. Dan is een fotoshoot, interieurontwerp of een blogpost even leuk als je ernaar kijkt, maar geeft het alleen maar vreugde in DAT resultaatgerichte moment.
We_Definitely_fotografie_workshop_talent_je_hebt_het_training_coaching_bij_bovendorp-4
Ik merk dat in alles wat ik doe er steeds hoop schuilt om iemand anders, dan alleen mijzelf, te inspireren of te laten zien hoe mooi het leven is en kan zijn. Met een fotoshoot wil ik laten zien hoe mooi de mensen zijn, en hoop ik echt dat ze dit zien  wanneer ze naar de foto’s kijken. Met een interieur wil ik dat mijn klanten een stukje gelukkiger worden en zien hoe mooi hun huis en leven is. We hebben al zoveel in handbereik, maar kijken vaak door onze negatieve bril en focussen op onze beperkingen. Qua uiterlijk, qua middelen en ook met betrekking tot je eigen levensinvulling. Ik weet dit maar al te goed. Daarom ben ik een aantal jaren geleden een blog begonnen.
Ik zag een kans om een event te organiseren die niet alleen voor DAT moment leuk is, maar meer impact kan hebben…Die kans heb ik genomen toen Linda mij vertelde over haar plannen en vroeg of ik mee wilde doen. Hoe spannend ik het ook vind! 🙂 Linda heeft samen met haar man Jan Pieter het bedrijf Bij Bovendorp. Zij coachen mensen en bedrijven op een hele persoonlijke manier. En hebben het doel,  dat het bedrijf of persoon datgene gaat doen wat bij hen past en zo volledig tot hun recht kunnen komen.
We_Definitely_fotografie_workshop_talent_je_hebt_het_training_coaching_bij_bovendorp-3Bij Bovendorp en We Definitely gaan op zaterdag 30 januari een dag organiseren omtrent talent. Het heet: Talent. Je hebt het! Het is voor mensen bestemd die graag willen weten waar ze nu goed in zijn en tot actie over willen gaan. We willen 10 mensen een hele dag verwennen op verschillende manieren. Met het toereiken van handvaten waarmee je je talent(en) ontdekt. En te kijken hoe je deze talent(en) in je leven kan inzetten. Want zoals Linda het zo mooi kan zeggen: Wanneer je in je kracht staat, ga je niet alleen zelf vliegen maar, neem je ook anderen mee.
We_Definitely_fotografie_workshop_talent_je_hebt_het_training_coaching_bij_bovendorp_staand-2Het event zal speciaal voor jou mooi aangekleed worden (daar ben ik al druk mee bezig!), zodat je in een inspirerende omgeving je talent kan ontdekken en omdat zo’n dag als een feestje mag voelen! Verder ga ik met een ‘Out of the Box’ workshop zorgen dat je op een leuke manier aan de slag gaat met je talent (en daar hoef je echt niet creatief voor te zijn ;)). We willen echt dat deze dag bijzonder wordt en een oplaadpunt, waarbij je met meer naar huis gaat dan een tas vol kleding of een buik vol  eten (zoals bij gewone ‘ontspan dagen’). Ik hoop je te zien op het: Talent. Je hebt het! event. Stuur een mailtje voor extra informatie wat betreft kosten en verdere inhoud. We zijn nog druk bezig om een site en filmpje te maken om deze dag te promoten. Dus houd ons in de gaten! Ik heb er al heel veel zin in 🙂 Xx Devereaux