De waarheid over deze lifestyle shoot – Ischa Jazz

  • 25 januari 2017

Lieve Arjan, Er is iets gebeurd tijdens een lifestyle shoot. Ik wil je voorstellen aan mijn nieuwe vriend. Ik heb hem leren kennen tijdens een gezinsreportage een paar weken geleden. Je kent hem van een verjaardagskaartje die ik heb ontworpen. Zijn naam is Ischa Jazz. Het is vrij snel gegaan en ik heb al zijn ouders ontmoet. Leuke mensen. Ik beschrijf mijn relatie met Ischa als volgt: Spontaan, ingewikkeld en plakkerig. Waarom deze woorden? Ik zal je het verhaal erachter vertellen. Ze verwijzen naar wat ons samenbindt. En dat is: Spaghetti. Vliegende spaghetti om precies te zijn; die Ischa heel spontaan tijdens de lifestyle shoot door de woonkamer gooide. Wat hadden we veel plezier! Daar, in die woonkamer,  ontstond een band die niet te breken is. Ik hoop niet dat ik je overval met dit verhaal. We zijn ook al bijna 7 jaar getrouwd. En ik was toe aan een nieuw vriendje.

Verjaardagskaart

Arjan, lees alsjeblieft verder om mijn verhaal met foto’s tot je te nemen. De ouders van Ischa hadden mij benadert om foto’s te maken. De eerste shoot was voor een verjaardagkaart voor Pepe. De tweede shoot was een lifestyle shoot met hun gezin. Ik mocht Ischa en zijn jongere broer Pepe fotograferen in een spontane setting. De manier waarop hij lachend het fotolijstje vasthield deed mijn hart smelten. En je weet hoe het dan verder gaat. Hij begon met spaghetti te gooien naar mij. En ik naar hem. En voordat ik het wist  hadden we een band. Een spaghetti band.

Ik kon het ook heel goed vinden met zijn ouders. Voor mij was het plaatje compleet. Letterlijk, want het plaatje was compleet op mijn fototoestel. Nu kon ik naar huis en starten met het ontwerp van het verjaardagskaartje. Het resultaat wordt in dit artikel getoond. Wat vind je ervan? De foto’s vertellen een verhaal van liefde in dit prachtige gezin! Je kan het mij toch niet kwalijk nemen om hier deel van te willen zijn? Zijn ouders zijn ook zo lief en ik vind het heel inspirerend hoe ze in het leven staan. Ik ben ook helemaal weg van de ‘Think Paper’ lampen die zijn vader ontworpen heeft. Ze hangen boven de eetkamertafel, zoals je op de foto ziet. Ik hoop dat je nu begrijpt waarom ik Isha als vriendje wil?

Lifestyleshoot

Lieve Arjan, ik heb een idee. Maar eerst wil ik je het resultaat van de lifestyle shoot laten zien. Dit gezin woont in een heel mooi huis midden in de stad. Ischa woont bij zijn ouders, maar heeft wel de zolder helemaal voor zichzelf. Een mooie ruimte met oude balken en zelfs een schommel. De tweede keer dat ik Ischa en zijn familie bezocht mocht ik ook een kijkje nemen op de tweede verdieping. We hadden besproken dat ik mee mocht lopen tijdens hun avondroutine. Ik maakte foto’s van het omkleden tot en met het baden. Ik fotografeerde het echte leven. Over 10 jaar wilde de ouders van Ischa zich dit nog goed kunnen herinneren. Spontaan rende we van de ene kamer naar de andere. Bij deze gezinsreportage kon ik de dagelijkse activiteiten van verstoppertje spelen tot tanden poetsen mooi vastleggen. Ze hebben een prachtige woning. Ik denk dat jij, net zoals ik,  hier thuis zou voelen. Mijn idee is dan ook om daar te gaan wonen. En jij mag mee als je wil? We mogen zelfs met spaghetti gooien en schommelen op zolder?! En…je mag badderen in de wastafel. Maar ik weet niet of dit werkt, zou je passen in de wastafel?

Bedankt Benny en Mattanja voor deze leuke shoot. En ik ben blij om te horen dat jullie enthousiast zijn over het resultaat. Ik ben enthousiast over jullie gezin en de spaghetti band met Ischa. Ik moet nog met Arjan overleggen of hij ook bij jullie komt wonen. Jullie horen nog van mij! ; ) Xx Devereaux