Een sprookjes fotoreportage – a fairytale Shoot

  • 17 augustus 2016

Ik heb met deze fotoshoot een kleine uitstap gedaan naar onbekend terrein. Ik had een tijd lang een beeld in mijn hoofd die ik heel graag wilde vastleggen op foto. Een stelletje dat ligt in het bos, ze hebben daar geslapen. Het koppeltje ligt daar al zo lang dat de natuur al zijn sporen heeft achtergelaten. Een foto die je verbeelding in gang zet, en je laat denken aan een sprookje. Dat wilde ik super graag realiseren. Tot mijn verbazing heb ik het beeld eruit kunnen halen die in mijn hoofd vastzat. Super is het om dit nu in het echt te zien. Milou en Nick hebben mij ontzettend goed geholpen. Wat een mooie blikken gaven ze naar de camera. De visagie van Dominique maakt het sprookje helemaal af, make-up kan zo sfeerbepalend zijn! Ik laat jullie vandaag deel 1 van de fotoshoot zien. De andere foto’s zal ik een volgende keer met jullie delen. Want zoals ik al zei staan er nieuwe dingen te gebeuren voor WeDef en besteed ik in deze zomerweken hier veel aandacht aan. Ik kan niet wachten om jullie meer te laten weten. Maar dan moet ik eerst op pad met mijn camera, zo krijgen jullie er tenminste ook een beeld bij. AAAAAH! Ik ben super enthousiast en mijn hoofd draait ervan. Veranderingen zijn goed, maar ook zo spannend! Xx Devereaux