familie reportage- of toch niet?

  • 29 maart 2017

Wat allemaal begon als een familie reportage liep uit op iets heel anders…Een aanzoek! Hoe romantisch?! Ik was volledig ingelicht over deze verrassing. En toch voelde ik  ook de spanning om bij te dragen aan dit hoogtepunt voor gezin en lovers. Ik wilde absoluut ervoor zorgen dat de toekomstige verloofde niks zou door hebben.

De familie reportage

We begonnen met wat groepsfoto’s, waar het gezin meerdere opdrachtjes mocht doen. Laat elkaar schrikken. Of…loop rustig naar de lens. Maar mijn gedachten waren voornamelijk bij het aanzoek, net zoals ieder ander die in het complot zat. De familie reportage was een heuse ‘cover up’; zoals ze dat in films zouden zeggen. Na een half uur verschillende achtergronden en attributen gebruikt te hebben was het zover…

Het aanzoek

We stonden samen op de heuvelrug. Gespannen blikken gingen heen en weer. De toekomstige verloofde had niks in de gaten. Moeder begon al te stralen. Nog even en dan was haar dochter verloofd! Hij pakte het boek waar ‘The story of Mr. and Mrs. Peeters’ op stond. Zij keek al een beetje argwanend, maar had nog niets door. Toen ze door het boek bladerde werd het al snel duidelijk. In het boek was een opening gekerfd met daarin een ring! Hij viel op 1 knie en vroeg haar daar ten huwelijk. Zo romantisch! Zij zei natuurlijk volmondig: JA! De ouders, broers en zus keken vertederd. Dit verhaal kan alleen maar eindigen met een: En toen leefden ze nog lang en gelukkig!

Bedankt lieve familie dat ik bij deze mooie gebeurtenis betrokken mocht zijn! Het was een mooie ervaring! Xx Devereaux