fotoshoot Brain & Ilse

  • 6 juli 2016

Wat een spanning en sensatie voelde ik toen ik mijn neef en zijn vriendin mocht fotograferen. Ik wilde iets stoers, niet te lief, maar wel romantisch. Hoor je het dilemma? Ik voelde in mijn  onderbuik wat ik wilde, maar had nog niet helemaal in beeld hoe precies. Dan rest er maar 1 ding, dat is beginnen. Soms weet je niet waar je uitkomt voordat je begint…totdat je begint. We gingen  naar een industrie terrein, waar we met het licht en de achtergrond speelden. Mijn knappe modellen zaten, stonden, lachten, keken serieus,  richten hun ogen op alles wat ik aanwees en waren vooral heel relax. Dominique, de visagist, heeft met het lichtscherm meerdere doeleinde bereikt. Ze was de wind, de zon en de styliste tegelijk. Ohja, en ze heeft ook een rookbom laten afgaan. Haha, wat een bikkel. Brain en Ilse trouwens ook. Zo’n shoot is hard werken voor iedereen. Maar ook erg belonend als de foto’s er uit komen rollen. Dit was trouwens de eerste keer dat ik met mijn nieuwe camera (Canon EOS 5DRS)  een shoot heb gedaan. Ik merkte ontzettend het verschil. Wat een mogelijkheden tijdens het schieten en bij het nabewerken! Heerlijk, ik voel mij als een kind in een snoepwinkel. Gisteravond kon ik er niet eens van slapen. Ik wilde nog meer foto’s bekijken en bewerken, haha. Maar ja, a girl has to sleep ;). Dus om 1 uur gingen mijn oogjes langs slaapverwekkende pinterest en instagram accounts, totdat ik de foto’s van Brain en Ilse niet meer voor mij zag en de adrenaline uit mijn lichaam was.  Vanochtend werd ik weer blij wakker, want dit was de dag dat ik de foto’s aan jullie kon laten zien. Bedankt Brain, Ilse en Dominique voor de mooie herinnering en kans :). Xx Devereaux