fotoshoot sportclub in Echt – Echt in Vorm

  • 8 februari 2017

De eigenaar van deze sportclub is gedreven, en dat is nog understatement. De houding van Bart voor zijn sportclub Echt in Vorm overstijgt ambitie. Hij heeft de sportmentaliteit in alles doorgetrokken en begeleid elke sporter met veel passie. Door middel  van fysieke training zorgt hij dat ieders lichaam de volle potentie bereikt die nodig is voor een gezond dagelijks leven. Nou, nou, dat is een mond vol. Maar dit is geen grapje lieve mensen. Bij de sportschool Echt in Vorm werk je er ‘echt’ aan om een dagelijkse verbetering te zien.

Sportclub Echt in Vorm

Niet meer 10 minuten blijven hangen bij een apparaat om uit te rusten. Niet meer 25 plaspauzes. Of pas beginnen wanneer je de juiste muziekzender hebt gevonden. Nee, het is heel hard werken bij Echt in Vorm. Met mijn slinkse trucjes zou ik hier meteen door de mand vallen. Ik kan niet zeggen hoe vaak ik bij het bovenbenen-apparaat heb gezeten met mijn benen in de beugels alsof ik een kind ter wereld moest brengen. Om mij vervolgens te berusten in de minst intensieve gespreide houding (aantrekkelijk is anders). Dit kon ik makkelijk een half uur volhouden. Totdat ik spierpijn kreeg van de constante spreiding van mijn benen, want lenig ben ik ook niet. Als je je hier in herkend en je wilt je leven beteren, dan is deze sportclub echt iets voor jou. Niets gaat onopgemerkt door de betrokkenheid van de trainer. Niet alleen je lichaam, maar ook je hersens worden gemotiveerd. De sfeer in deze sportclub werkt aanstekelijk. Na deze fotoshoot ben IK zelfs weer gaan sporten.

Visie

Bart -eigenaar Echt in vorm- : ‘Echt in vorm staat voor realistisch over training en gezondheid. Wij streven ernaar een toonaangevend bedrijf te zijn voor fysieke training en lichamelijke ontwikkeling. We spelen in op de problemen waar mensen in het dagelijkse leven tegenaan lopen om in vorm te raken. Ons streven is om sport en bewegen voor mensen toegankelijk, plezierig, maar vooral effectief en duurzaam te maken.’

Fotoshoot

De fotoshoot was heel leuk om te doen. Meerdere groepstrainingen mocht ik vastleggen. Ik kreeg de kans om het persoonlijke verhaal van deze sportclub te vertellen in beeld. Detail- en  overzicht foto’s geven precies de sfeer weer die we zochten. De donkere filter over de foto’s maakt het net weer iets rauwer. De foto’s dienen om de site van Echt in Vorm aan te kleden. Hier is het resultaat! Tijdens de fotoshoot heb ik zelf ook genoeg beweging gehad. Want om deze mensen bij te houden moest ik rennen, springen en op de grond liggen en dat keer 50. Ik ben er keihard ingetrapt. Die Bart, die krijgt zelfs de meest onsportieve mensen gemotiveerd om te bewegen. Hij is nog slinkser dan ik ; ).

Fotoshoot Echt Gezond

Er zijn al plannen gemaakt om weer eens langs te gaan in de stad Echt. Want de gezondheidsbar Echt Gezond is begin dit jaar gelanceerd. Ik mag hier ook weer fotograferen, zo leuk! Salades, wraps, pita’s, smoothies en verse sappen: Ik kom eraan! Ik heb hoge verwachtingen, want als de gezondheidsbar zo gerund wordt als de sportclub dan is perfectie heel dichtbij. En wat is nog mooier dan een perfect gezonde maaltijd met drankje. Zou je daar ook een abonnement kunnen afsluiten? Net zoals bij de sportclub? : ) Xx Devereaux