Het geheim voor een gelukkig 2017 – en een gratis cadeautje

  • 22 december 2016

Nog even en dan is het kerst. Ik zit helemaal onder de glitters en mijn hart gaat super snel van al het rennen om de feestelijkheden nog feestelijker te maken. Dan denk ik: Waar ben ik mee bezig? Kerststress, daar ben ik mee bezig. Geen idee waarom en hoe het komt dat ik elk jaar de neiging heb steeds extra veel ‘to do’s’ op mijn lijstje te zetten.

Het inpakken van de cadeautjes is ook zoiets. Eerst wil ik het cadeautje gewoon inpakken met leuk papier, maar dan begint het. Ik wil dat iedereen het cadeautje al prachtig vindt zonder het uit te pakken. Dus dan komen de linten, de glitters, de doorzichtige folie, nog meer glitters en eetbare versieringen voor weer tussen de folie en het pakpapier…Je begrijpt het, het inpakken van het presentje, wat eerst 10 minuten max. zou kosten heeft nu mij een uur gekost. En ditzelfde fenomeen weet ik ook heel goed toe te passen bij het maken van een leuk kerstgerechtje of mijn kerstoutfit of…alles wat met de feestelijkheden te maken heeft. Zucht, en het enige wat ik wil is een gezellige tijd hebben met familie en vrienden. Dat is eigenlijk mijn kerndoel/kerstdoel. En dan zit ik hier helemaal ‘beglitterd’ met een slecht humeur, haha. Doel gemist! 😉 Ik draai nog wel bij, nog twee dagen voordat het echt zover is. En ondertussen is het goed om even stil te staan bij komend jaar. Want met dit kerstvoorbeeld als intro wil ik mijzelf en jullie duidelijk maken dat het uiteindelijk gaat om leuke momenten met de mensen waarvan je houdt.

Net zoals ik mij helemaal focus op het inpakken van de cadeautjes en het echte doel vergeet kan ik dit ook makkelijk doen met andere dingen in 2017. Wat mij echt gelukkig maakt zijn de mooie momenten met vrienden en familie. Dus voordat ik mijn agenda al vol heb gepland met werkafspraken, tandartsafspraken en andere functionaliteiten wil ik eerst mijn ‘fun’ momenten vastleggen voor 2017. Ik ga voor heel 2017 al op mijn kalender zetten wanneer ik iets leuks ga doen. Misschien weet ik nog niet precies met wie of wat, maar het moment staat er! Zo zal de drukte van life niet meer kunnen zorgen dat ik helemaal vergeet waar het echt om draait. Mochten jullie dit ook een goed plan lijken kan je hier de GRATIS WeDefinitely KALENDER downloaden. Veel plezier met het plannen van de echte belangrijke zaken in 2017! Xx Devereaux