Loveshoot – fotoreportage op de heide

  • 14 september 2017

Loveshoot tussen het bloeiende heide

Deze shoot was best spontaan ontstaan. Ik kreeg een WhatsApp van een vriendin die in Utrecht woont. ‘Kan ik ook een fotoshoot kado geven?’; luide de vraag. Natuurlijk kan dat! Ze wilde haar zanglerares Natasja verrassen met een loveshoot. Natasja en Clemens waren namelijk vakantie aan het vieren in het mooie zuiden van Limburg. Voor Jenny; mijn vriendin, was dit een no brainer. Zuiden, verrassing, vakantie activiteit. We Definitely werd ingeschakeld. Jenny koos voor het pakket ‘Kort en krachtig’. Dit is een fotosessie waarbij er foto’s worden geschoten in Brunssum in een klein half uur, op locatie of in de studio. Vervolgens mogen de modellen/slachtoffers foto’s selecteren die ze mooi vinden en is de cirkel rond. Zuiden, verrassing en vakantie activiteit. Het lijkt nu allemaal heel vanzelfsprekend te lopen, toch was ik een beetje uit mijn doen tijdens de shoot.

Waarom ging de shoot anders dan verwacht voor mij? Ik werd ineens overladen met mega dankbaarheid. Soms word je nog eens extra bewust van de mooie natuur, de sfeer, mooie mensen en je eigen passie. Dat ik dit beroep mag uitvoeren! Natasja en Clemens rockten het helemaal voor de camera. We lachten en maakte er een gezellige tijd van. Geen stress, alleen maar mooie foto’s schieten. Met twee mensen die duidelijk samen een love-connectie hebben. De heide deed ook mee en poseerde verleidelijk op de achtergrond. Dankbaarheid tot de max. Soms heb je dat. Dan besef je echt even wat er NU gebeurd. Ik hoop dat je deze momenten herkend, ik gun het je zo! Xx Devereaux ps: Bedankt Jenny voor dit super leuke initiatief! En Natasja&Clemens, jullie op foto zetten was een waar genoegen! Dikke Thanks.