Portretfotografie avontuur – workshop

  • 2 november 2016

Daar ben ik weer! Het zijn drukke weken qua fotografie voor mij. Verschillende soorten shoots voor bedrijven tot lifestyle shoots met gezinnen staan op de planning. Ontzettend leuk, ik ben verbaasd dat het winterseizoen nog zo volgeboekt is, normaal wordt het dan juist rustig. Jeej! Applausje voor mij :). Een tijdje terug was ik bij een super leuke workshop van Agata Serge, een portret fotografe, die echt heel mooi werk maakt. Ik heb een dagje met een groep fotografen samen met Agata foto’s mogen maken, super inspirerend! Leuke mensen ontmoet en ook mooie foto’s mogen maken. Je bent nooit klaar met leren, gelukkig maar! Vandaag deel ik met jullie een paar foto’s hiervan. Ik heb nog veel meer foto’s die wachten op een bewerking, maar nu eerst de andere opdrachten bewerken. Soms moet je streng zijn voor jezelf ; ) Xx Devereaux