Precies op tijd – zwangerschapsreportage

  • 29 november 2016

Er is een tijd van lachen en is een tijd van huilen, een tijd van fotograferen, een tijd van verdwaalt zijn en een tijd om hierover te spreken. Dus ga ik nu met jullie mijn avonturen delen op een  totaal ongestructureerde en hak op de tak wijze. Want vandaag werkt mijn brein erg flitsend. Hebben jullie hier ook weleens last van? WHAHAHAA!

  • Ik begin met ‘Een tijd voor lachen’: Gelachen heb ik bij deze zwangerschaps-shoot, het was zo leuk! Mooi licht en mooie mensen, mijn hartje groeide ervan.
  • En ‘Een tijd voor huilen’: Want ik heb een paar dagen geleden een beetje gehuild van geluk. Toen ik hoorde dat Ralf en Nadine mama en papa zijn geworden van hun heerlijke zoon Zeb Samuel! Nu nog in deze shoot te zien als een mooi rond buikje. 😉 Ik gun het Ralf en Nadine ontzettend om nu lekker in de Papa-en-Mama-wolk te duiken!
  • En er is een tijd van fotograferen van Ralf en Nadine: We waren net op tijd met deze zwangerschaps-shoot, want vlak voordat ze Zeb mochten begroeten had ik de shoot afgegeven in een leuk boekje. Net op tijd, pfffoe!
  • En dan….is er een tijd van verdwalen: Dat was vandaag toen ik naar Keulen ging om te fotograferen en erachter kwam dat Keulen meerdere straten heeft met dezelfde benaming. Ik heb nu geleerd dat je in Duitsland de postcode beter kan invoeren bij de Tom Tom, dan een straatnaam. Weer wat geleerd. En daar stond ik dan te fotograferen in een hotel, waar ik helemaal niet moest fotograferen. Op zoek naar een terrasoverkapping die daar helemaal niet stond. Ik moest voor een zakelijke klant een terrasoverkapping op creatieve wijze vastleggen, het was zo creatief dat er helemaal geen overkapping op de foto stond. Geen terrasoverkapping te vinden, zelfs niet op 8 hoog?! Dussss, na een paar ongemakkelijke momenten heb ik mijn spulletjes maar weer gepakt en ben ik maar eens gaan bellen of het adres wel klopte. Achja, avonturen van een fotograaf, of moet ik zeggen van Devereaux? Natuurlijk is dit verhaal heel sterk overdreven en ben ik niet eens het hotel binnengegaan. Echt waar! Niemand is zo vastbesloten om een terrasoverkapping te vinden in een hotel, toch? ;).

Maar nu weer terug bij Ralf en Nadine. Deze shoot is  zeker één van mijn favorieten. Het geluk springt van de foto’s af. En dat was zeker het doel van de reportage. Zo kan Zeb, mama en papa later met veel plezier terugkijken naar het begin van een nieuwe levensfase met z’n 3en. Een roerige, spannende en wonderbaarlijke periode.

Vanuit een boom kon ik goed vastleggen hoe deze twee love birds straalden.

Een bijzonder stel zijn Ralf en Nadine, maar nadat jullie deze foto’s hebben gezien hoef ik dit niet uit te leggen. Lachen, knuffelen en stralen kunnen ze als geen ander. Bedankt Ralf, Nadine en Zeb dat ik dit mocht vastleggen. En nu op naar het babykaartje die ik binnenkort met jullie mag delen. 🙂 Can’t wait! Xx Devereaux