Rara waar ben ik? – Europa reistip

  • 10 mei 2017

Reistip voor Europa

We zijn in de meivakantie er even tussenuit geknepen. Na een paar instagram accounts te zien van blije amerikanen die in Europa mooie plekken bezochten, dacht ik, dat moet ik ook proberen. Dus zo gezegd, zo gedaan. We pakten onze koffers en zijn voor een paar dagen cultuur gaan snuiven. Na heel hard werken wilde wij ook wat luxe en hebben wij gekozen voor een paar overnachtingen in een Wellness hotel. Dat was echt een top idee! We hebben steden bezocht, gewandeld en vooral lekker relax gedaan in de sauna. Één stad sprong er uit. Dus zie je in dit artikel daar HEUL VEUL foto’s van. 🙂 Wie weet waar ik ben geweest?

Ohja! Een goede tip voor het raden van de stad is: Het wordt de tweede Rome van Europa genoemd. Deze stad barst van de historische elementen. Er zijn verschillende oude gebouwen, musea en straatjes te bekijken en allemaal op loopafstand. Verder kan je er leuk shoppen, zeker als vrouw zijnde. Er zijn ook genoeg eettentjes om je buik tevreden te houden. Ik zou het jullie zeker aanraden om een keertje hier  een dagje naar af te reizen. 😉 Weet je nu in welke stad ik was? Dit is echt een mini reistip! Daar komt het antwoord op het raadsel! TRIER in Duitsland : D. Maar dat had je zeker al geraden? ; )

Verder had ik ook nog foto’s van een wandeling die prins Arjan met prinses Devereaux heeft gemaakt rondom dit mooie kasteel. Bij burcht Beaufort in Luxemburg. We gaan niet vaak wandelen, maar elke keer als ik weer mijn beentjes beweeg is het toch wel de moeite waard. – En zo luide de conclusie van de a-sportieve prinses Devereaux. Bedankt weer voor het lezen en ik ben benieuwd naar jullie reacties! Xx Devereaux