shoplog, I Spy webshops

  • 14 juli 2016

Een bohémian/vakantie shoplog dit keer. Dit artikel schrijven heeft mij veel te lang gekost. Ik heb hier uren aan gezeten. Niet dat het moeilijk was, dat helemaal niet. Maar wat-een-leuke-webshops…Toch kan ik met trots zeggen dat ik (nog) niets gekocht heb (wel is bij elke site een winkelmandje gevuld : S). De sites van deze merken zijn ook echt mooi om op rond te kijken. Ze hebben een mooi ibiza sfeertje, die ik graag wilde verwelkomen in mijn hoofd. Hebben je ook zo’n zin in vakantie? Heb je de kriebels? Dan kan ik je van harte uitnodigen om eens lekker achter over te zitten en heerlijk te klikken op de links die ik je nu ga doorgeven. En….vergeet niet op de sale pagina’s te kijken, die zijn nu best leuk ;).

Eerst neem ik je mee naar de site van Designlovefest. Zo kunnen we in de stemming komen :). Ze is naar zo’n mooie kleurrijke plekken geweest en heeft zelfs een bouwwerk van 1 van mijn favo architecten bezocht, Louis Barragan You rock! Deze blog bekijk ik regelmatig, ze deelde laatst haar reis naar Mexico. Mexicooooo, MexiIIIIIICOOOOO (Liedje over Mexico). Al in de stemming voor de shop tour? Ik wel!

Dit is Anthropologie, al in LUVVV? Deze winkel  is helaas nog niet in Nederland te vinden, wel in Londen. Ik ben daar 2 jaar geleden geweest en het was een waar genoegen! Gelukkig hebben ze ook een hele mooie site die je helemaal meeneemt in hun sfeer. De spulletjes zijn wel prijzig, maar met de sale is het wel betaalbaar. Als je het pakketje thuis krijgt is het echt een feestje :). Ik ben nog aan het afwegen wanneer ik mijzelf weer mag verwennen met zo’n pakketje. Ga naar de site, het is echt een kijkje waard!

Dit is de trouwafdeling  van Antropologie, BHLDN Wedding. Nu wil ik nog een keer trouwen! Een prachtige site met zo’n mooie jurken, je weet wel….Tule, kant, vintage look….Oh Boy! Lieve Arjan, wil je mij nog een keer ten huwelijk vragen?

Sukha Amsterdam is in….Uhm, Amsterdam te vinden. Snugger! Maar eigenlijk hoef ik niet meer te vertellen, ga naar de site en word hebberig naar kleren, sieraden en nutteloze dingen. Daarnaast geeft deze site ook inspiratie voor je interieur. Ze hebben nu ook een mooie webshop, dus als je niet een kijkje in hun fantastisch ingerichte winkel kunt nemen is dit ook echt een online-plekje om enthousiast van te worden.

Free people! Tja, wat moet ik zeggen. Het tweede fotootje uitzoeken koste mij een uur om te selecteren en een winkelmandje die volgeladen was met 30 items. Ik heb-nog-niks-gekocht….maar-zo-moeiiiilijk….zucht. Misschien moet ik maar niet meer een shoplog schrijven, dit kost echt te veel tijd! Haha. Neem meer een kijkje op de site. En ik waarschuw je, ga niet naar de schoenen uitverkoop pagina. Don’t do it! ; )

Nu een site die betaalbaar is ook zonder uitverkoop! Pull and Bear, een winkel in dezelfde stijl als de andere winkels met super leuke items, zelfs onder de 20 euro! Nou nou, toe maar! De site vind ik persoonlijk iets minder inspirerend, maar de stijl is nog steeds door een ringetje te halen. Shop till you drop, geld hier. Ik hoop dat jullie mijn internet-tour langs een paar mooie webshops konden waarderen. Veel plezier! Xx Devereaux