shoplog, I Spy websites

  • 10 mei 2016

Hallo! Daar ben ik weer. Bijna jetlag vrij en weer vol inspiratie. Ik wil jullie laten zien welke blogs en webshops ik al jaren volg of net heb ontdekt. Ik heb net een paar sites ontdekt, door even te vragen aan mijn zus wat zij volgt online. This girl has good taste! Ik heb meerdere sites doorgekregen en een paar in dit artikel verwerkt. Het recepten blog is echt handig en er staan echt heel veel leuke food blogs op. Verder ook nog een paar sites die ik  jaren volg. Van mode tot DIY blogs ik word van alles enthousiast. Ik hoop dat jullie er veel kijk en lees plezier aan over houden. En als jullie nog leuke aanraders heb hoor ik dat graag! 🙂

Ei-wrap (foto 2) van ‘A Little Bit Yummy’ is een glutenvrij en vegetarisch recept die ik tegenkwam online. Het proberen waard lijkt mij?! Verder hoor ik vaker van het product polenta en ben ik erg nieuwsgierig geworden, dit product hebben ze in eerste foto gebruikt om dit taartje te maken. Polenta is maismeel die vaker in de Italiaans keuken wordt gebruikt (zegt wikipedia ; ) ) Als ik dit recept zie langskomen kietelt het opnieuw mijn ontdekkingstocht naar nieuw voedsel. Deze twee recepten heb ik trouwens gevonden via een mooie verzamelwebsite My Gut Feeling. Echt een aanrader als je op gluten of lactose wilt letten, en als je gewoon gezonde recepten zoekt!

Een gratis desktop wordt elke maand aangeboden op Design Love Fest. Ik neem er elke week wel een kijkje. De eigenaresse van deze site/merk heeft een beetje mijn hart gestolen. Met mooie foto’s, leuke DIY’s en mooie gratis desktops voor op je laptop of phone weet ze elke bezoeker goed te verwennen. Verder vind ik haar stijl ook erg leuk. Net even iets anders!

Op Dawanda, een Nederlandse webshop met leuke DIY’s, kwam ik dit gehaakte vlinderdasje tegen. Ze leggen helemaal uit hoe je het moet aanpakken. Super leuk! Als je liever niet zelf aan de slag gaat maar wel een speciaal handgemaakt cadeautje zoekt kan je bij Dawanda ook terecht. Deze bovenstaande tassen zijn zo sweet! Van leer met leuke gouden polka dots. I’m in love!

Verder nog een gouden oude voor mij: Madame de Rosa! Een super leuk mode blog. Wat een mooie vrouw vind ik haar! Ze is model en heeft een blog waar ze haar kledingsetjes op laat zien. Ze heeft een boho/hippie achtige stijl die ik erg inspirerend vind. Niet alles zou ik  aan durven te trekken, maar ze geeft zeker inspiratie voor mijn kledingkast. Ook zet ze vaak linkjes bij de foto’s, zodat je de kleding ook kunt kopen. Maar persoonlijk geef ik iets minder uit aan kleding dan zij doet. Maar ach…windowshopping online kost heel weinig moeite en werkt ontzettend inspirerend. : )

A beautiful mess is al jaren mijn inspiratiebron. Met dagelijks leuke woon en accessoire DIY’s hebben ze de wereld veroverd. De zussen hebben 1 van de meeste bezochte blogs ter wereld. Zeker weten een aanrader om eens een avondje rond te neuzen. Verder laten ze ook stukjes van hun leven zien en schrijven ze ook mode artikelen. Dit zijn voor mij echt super inspirerende mensen. En dit zeggende zijn ze ook meteen de afsluiter van dit artikel. Het kersje op de taart, zeg maar. Of het blog op het internet :). Leuk dat je weer hebt meegelezen! Tot snel. Xx Devereaux