Uit eten in Heerlen – Madame van Dam

  • 7 juni 2017

Bistro Madame van Dam in Heerlen

Samen met Bistro Madame van Dam in Heerlen is er een winactie voor jou…Maar hoe ben ‘ik’ hier in verzeild geraakt? Ik zal het jullie vertellen. Het blad ‘Enne’, vlog Huisje, Boompje, feestje en ik hadden een plannetje om weer een culinair diamantje te promoten. Ik, de fotograaf, werd tot ‘slachtoffer’ van het goede leven gebombardeerd en mocht de Bistro Madame van Dam bezoeken. Heb medelijden… want de Franse sfeer en cuisine hebben mij overdondert…Hieronder het filmpje van Youtube Kanaal ‘Huisje, Boompje, Feestje‘ en de WeDef foto’s!

Het blad ENNE

Wil je meer lezen over mijn avonturen, en dat van andere fan’s van Heerlen stad? Dan kan je het blad ENNE online en in de winkels krijgen! Deze staat vol met ‘Heerlense’ food hotspots, creatieve uitspattingen op muren en nog veel meer! Hoe meer ik mij in Heerlen verdiep hoe meer ik erachter kom wat een  bijzondere en eigenzinnige stad Heerlen is.

Wat heb ik meegemaakt?

Nu een paar weken verder kijk ik terug op een bijzondere donderdagavond bij Madame van Dam. Het was alsof ik even naar Frankrijk was geweest. Of in ieder geval even een break en ontsnapping aan het dagelijkse leven had gehad. Het eten en de sfeer verleide mij om optimaal te genieten samen met mijn goede vriend Rick. Als creatieveling verbaasden wij ons over elk kloppend detail. Alles ademde een bourgondisch en ontspannen sfeer, zelfs de gasten waren open en gezellig.

Met mijn ouders ben ik in Frankrijk wel eens naar een lokaal feest gegaan in een random dorpje, op een random plekje ergens tussen de aardappelvelden. We voelden ons welkom tussen de dorpsbewoners, ondanks de taalbarrière. En ontdekten dat dezelfde producten die wij thuis aten met een minimaal verschil in bereiding je smaakpupillen een beleving gaven die niet te vergelijken was. Hand in hand gaat deze herinnering nu met de herinnering wat ik aan Madame van Dam heb overgehouden. De Franse tapas, de speciale aardappeltjes en het perfect bereide stukje vlees, ze zullen je verbazen. Zelfs de zelfgemaakte mayonaise staat in mijn geheugen gegrift als bijzonder. Dus als je de kans krijgt om een avondje naar deze bijzondere plek te gaan…ik ben de eerste die je aanmoedigt! Doe het voor jezelf en je smaakpupillen! ; )

De winactie

Om de kans nog groter te maken dat je daadwerkelijk naar Madame van Dam gaat is er nu ook een winactie! Madame van Dam bestaat 10 jaar en dat moet gevierd worden! Deze vrijgevige dame geeft maar liefst t.w.v. €53,- haar drie-gangen menu weg voor 2 personen. Samen kunnen jullie kosteloos genieten van al het lekkers in dit menu! En believe me…het is lekker! Zorg wel dat je een hele avond vrijhoud voor dit uitstapje, want dat zal je zeker nodig hebben. Time flies when you having fun, en zeker bij Madame van Dam ; )

Hoe kan je kans maken op deze prijs? Like samen met je dinner-partner de Madame van Dam facebookpagina, tag je dinner-partner in het WeDefinitely facebook bericht. That’s it! Dan kan het feest beginnen van afwachten. De winactie is geldig tot en met zondag 11-06-17. Maandag 12 juni zal de winnaar bekend worden gemaakt op facebook! Let the games begin…Xx Devereaux