verliefd en zwanger – zwangerschapsshoot

  • 20 april 2017

Zwangerschapsshoot

Hoi Devereaux,
We zijn heel blij met de foto’s,  heel mooi. : ) Je kunt de foto’s zeker gebruiken voor een blog op je website. Dat vinden we alleen maar leuk!
Groet, Sander en Melitta.

Spontane foto’s

Dit mailtje was mijn startschot om deze zwangerschapsshoot met jullie te delen! Sander en Melitta hadden een heel mooi plekje uitgezocht voor de shoot. Het leek wel een sprookje. Sander en Melitta hadden zoveel plezier samen dat ik alleen op het knopje hoefde te drukken. Ze lachten, knuffelde en kuste er op los. Ik ken Sander van vroeger. In de tijd van de breezers en de naveltruitjes. Voor mij dan, Sander had uiteraard geen naveltruitje. Het was nu dus super leuk om als volwassenen elkaar weer te ontmoeten. En natuurlijk zijn ‘chick’  te leren kennen. Wat is ze mooi he?! En ook nog super aardig! Die Sander heeft  geboft! In de breezer-tijdperk had ik hem dan ook nog nooit zo verliefd gezien. En gelukkig werd zijn blik door haar glunderende ogen beantwoord. Maar wat een onzin dat ik jullie dit vertel. Kijk nou maar naar de foto’s…

Newborn shoot

Ik voel mij een echte geluksvogel, want dit is niet de laatste shoot met deze tortelduiven. Over een aantal weken zal er ook een kleintje op de foto gezet worden. Dus mag ik weer een gezellige middag hebben met Sander, Melitta en…! Ik heb nu al zin in de newborn shoot. Deze mensen stralen, dus ik verwacht niet minder van hun baby. Ik heb hoge verwachtingen van de kleine man. Maar als hij lijkt op zijn ouders komt dat wel goed. Lieve mensen, weer bedankt voor het vertrouwen en tot snel! Xx Devereaux