vriendinnenshoot – spontaan and so boho!

  • 13 december 2017

Een vriendinnenshoot om nooit te vergeten!

Voor haar verjaardag wilde Angie een shoot met haar vriendinnen. Het mocht geen standaard shoot worden, net zoals Angie ook niet standaard is! Neem een kijkje op haar instagram account 😉 Ooit had Angie met haar vriendinnen afgesproken dat wanneer zij op haar dertigste nog niet getrouwd zou zijn ze een Friends-momentje zouden hebben.  Hebben jullie ook fervent de serie Friends gekeken (maal 3)? Dan kennen jullie vast wel de scene waarbij de dames op de bank in hun geleende trouwjurken pizza eten. Dit is de scene uit de serie! De shoot moest spontaan, een beetje tegendraads en vooral heel vrij worden.  Net zoals in Friends. Zet een paar gekke meiden bij elkaar en wacht af; spontaniteit: CHECK! Laat ze hun eigen gekke plannetjes uitvoeren zoals het verkleden in de trouwjurken van hun moeders; tegendraads: CHECK! Zet de groep dames in de bosjes neer en laat ze heen en weer rennen met biertjes; vrijheid: CHECK!

En toen kwam er ook nog wat kleur bij kijken. Een tweede set trouwjurken werden uit een tas getoverd. Wat een kleurtjes! Dansend door de heide maakte we nog de laatste foto’s. Voor mij waren het echt even de laatste foto’s. Want ik ging met zwangerschapsverlof. Het dansen was voor mij wat heen en weer waggelen geworden. Wat is het moeilijk je evenwicht te houden met zo’n grote buik! 😀 Maar ik kon mij niet beter wensen! Heerlijk om dit als afsluiter te hebben! Binnenkort zal ik jullie ook mijn eigen zwangerschapsshoot laten zien! Dan is mijn buik uiteraard wel goed te zien. Bedankt Angie and friends voor deze leuke middag. Ik kan niet wachten om weer aan het werk te gaan! Xx Devereaux