Zwangerschap – fotoshoot

  • 15 februari 2017

Fotoshoot zwangerschap

Zwangerschap is HET moment om de eerste fase van de baby op foto te zetten. Thuis bij Kaan en Lotte hebben wij een fotoshoot gedaan. En weet je wat leuk is? Lotte en ik kennen elkaar al sinds de middelbare school. En weet je wat nog leuker is? Dat ik samen met Kaan een verrassing had bedacht voor Lotte’s babyshower!

Zwanger, niet dom?!

Lotte had niets in de gaten, ik daarentegen alles. Een uitgebreide complottheorie ontstond in mijn hoofd iedere keer als Lotte naar de voortuin keek. Ze heeft het in de gaten! Ze is zwanger, niet dom…Ik was nog nooit zo zenuwachtig geweest bij een fotoshoot. De zwangere Lotte MOEST en ZOU niks in de gaten hebben. Ik rende rondjes om haar heen om te voorkomen dat haar blik op iets verdachts zou vallen. Uiteindelijk is alles goed gekomen. Ze was super verrast toen haar moeder aan de deur stond.

Zelfs een beetje ontdaan keek ze haar moeder aan. ‘Mam, je weet toch dat we een fotoshoot hebben voor de zwangerschap?’ . Haar moeder acteerde verontwaardigd: ‘Ja, ik mag toch wel even kijken?’. Niet snel daarna zag Lotte een groep vriendinnen en familie achter haar moeder staan. Nu snapte ze het. Een baby shower! Al snel liep de fotoshoot over op een feestje. Met cadeautjes, spelletjes en veel gelach. Hieronder ook een paar foto’s van de aankleding. Hoe lief staat Kaan op de foto met de baby van zijn vrienden? En zien jullie Lotte’s blik? That’s love! : )

Lieve Lotte en Kaan zijn nu ouders geworden van de nog lievere Adam. Gefeliciteerd kersverse ouders! En super bedankt dat ik jullie zwangerschap mocht fotograferen. Wil je nog meer zwangerschapsshorts zien? Kijk dan hier Xx Devereaux